Allview V2 Viper S - update android 7.0 Nougat

Allview V2 Viper S – update android 7.0 Nougat

Un smartphone foarte atractiv din punct de vedere al aspectului dar si al specificatiilor hardware care de curand a primit update la android 7.0 Nougat este cunoscut sub numele de Allview V2 Viper S.

Allview V2 Viper S este echipat cu un procesor octa-core MediaTek tactat la 1.3 GHz, GPU Mali T-720, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD, de pana la 128 de GB.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu autofocus si 3 led-uri flash, iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Terminalul are un display LTPS de 5.5 inch care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla (Soda Lime).

Dupa cum am spus mai sus, V2 Viper S a primit updatul la android care nu au provocat nici un fel de modificari la nivel de interfata grafica prin solutia FastPass dezvoltata de catre MediaTek in colaborare cu Google. Acest update a adus o interfata aerisita si stabila, experienta multitasking imbunatatita cu functia Split Screen si o autonomie sporita.

Pretul de comercializare al acestui produs este de aproximativ 1.150 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *