Boxa portabila Nilkin X-Man

Boxa portabila Nilkin X-Man

O boxa ideala pentru satisfacerea nevoilor muzicale cu conectivitate bluetooth este chiar Nilkin X-Man. Cei de la Nilkin sunt cunoscuti in special pentru accesorii de protectie pentru telefoanele mobile: huse, folii de protectie, carcase, insa astazi acestia au pregatit o boxa portabila care pare sa fie destul de interesanta.

Aspectul boxei este patrat si robust si este alcatuit dintr-o grila perforata confectionata in totalitate din metal care are un model in forma de X pe ambele fete, iar pe cea principala mai intalnim si logo-ul producatorului. In coltul din dreapta sus este amplasata o clema de tip carabina pentru a permite prinderea boxei de anumite elemente. De la primul contact cu Nilkin X-Man ne da seama ca produsul a fost proiectat pentru a fi folosit in medii deschise.

Boxa Nilkin X-Man poate sa redea o putere de aproximativ 6W (2 x 3W). In cazul in care volumul este la maxim sunetul nu se distorsioneaza in nici un fel si aceasta reuseste sa transmita sunetul tare si clar chiar si la peste 10 – 15 metri departare.

14Boxa portabila X-Man este o intamplare placuta, de la un producator mai putin cunoscut, iar la pretul de aproximativ 200 lei, cu siguranta isi merita banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *