Boxa portabila Nilkin X-Man

Boxa portabila Nilkin X-Man

O boxa ideala pentru satisfacerea nevoilor muzicale cu conectivitate bluetooth este chiar Nilkin X-Man. Cei de la Nilkin sunt cunoscuti in special pentru accesorii de protectie pentru telefoanele mobile: huse, folii de protectie, carcase, insa astazi acestia au pregatit o boxa portabila care pare sa fie destul de interesanta.

Aspectul boxei este patrat si robust si este alcatuit dintr-o grila perforata confectionata in totalitate din metal care are un model in forma de X pe ambele fete, iar pe cea principala mai intalnim si logo-ul producatorului. In coltul din dreapta sus este amplasata o clema de tip carabina pentru a permite prinderea boxei de anumite elemente. De la primul contact cu Nilkin X-Man ne da seama ca produsul a fost proiectat pentru a fi folosit in medii deschise.

Boxa Nilkin X-Man poate sa redea o putere de aproximativ 6W (2 x 3W). In cazul in care volumul este la maxim sunetul nu se distorsioneaza in nici un fel si aceasta reuseste sa transmita sunetul tare si clar chiar si la peste 10 – 15 metri departare.

14Boxa portabila X-Man este o intamplare placuta, de la un producator mai putin cunoscut, iar la pretul de aproximativ 200 lei, cu siguranta isi merita banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *