Skype 8.0 gratuit in Play Store

Skype 8.0 gratuit in Play Store

Dupa cum stiti, toata lumea a ajuns sa foloseasca skype-ul pe PC. Datorita celor de la Skype care sunt mereu cu un pas inainte acum puteti utiliza cea mai noua versiune de ”Skype” si pe smatphone. Este vorba despre o noua aplicatie numita Skype 8.0, valabila pe smartphone-urile cu Android, care se gaseste absolut gratuit in Play Store.

S-a anuntat inca de la inceputul lunii iunie ca o astfel de aplicatie o sa soseasca, ei bine uite ca si-a facut aparitia. Aceasta vine cu un design nou pentru chat-urile in grup dandu-le mult mai multa viata si expresivitate. A fost adaugata si o mesageriee care va permita sa trimite mesaj in timp ce va aflati intr-o conversatie sau un apel video/audio.

Un lucru interesant este faptul ca a fost realizat un update si pentru acele ”Stories” regasite pe Snapchat si anume ”Highlights”, iar prin intermediul acestei functii puteti sa realizati un fel de rezumat al zilei. Este ceva asemanator cu ceea ce vedem astazi si pe Facebook Messenger. Insa in cazul ”Skype” pot fi intalnite si diferite filmulete, fotografii sau chiar fundaluri muzicale care pot fi impartasite cu prietenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *