Statii Tesla in Romania

Datorita unor informatii recente am alfat ca Tesla se pregateste sa deschida primele statii de incarcare din tara noastra. Pe lista noastra se afla 3 mari orase: Bucuresti, Braila si Craiova.

Unul dintre cele mai asteptate automobiluri ale companiei americane este insusi Tesla Model 3. Acesta este un vehicul in intregime elecric care dispune de un pret de aproximativ 35.000 – 40.000 de dolari. Pana in prezent s-ar fi bucurat de peste 400.000 de precomenzi. Noul model Tesla Model 3 poate fi considerat si cu veritabilul Ford Model T al secolului nostru.

Pe baza unui studiu, am realizat ca in Romania s-ar fi aflat in jur de 32 de autovehicule Tesla, dintre care 24 de Tesla Model, 7 pentru SUV-ul Tesla Model X si un Tesla Roadster.

Este un lucru interesant ca cei de la Tesla doresc sa implanteze asemenea statii in Romania, insa daca stam sa ne gandim putin noul model Tesla Model 3 ar debuta la un pret de 35.000 de euro, iar in tara noastra cel mai mare bonus pentru achizitia unui vehicul electric este de 10.000 de euro. Deci difierenta de 25.000 de euro este una destul de mare si nu stiu cati dintre noi ar avea posibilitatea de asi achizitiona un autovehicul electric nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *