Vodafone Smart N8

Vodafone Smart N8 – Best Info

Vodafone Smart N8 este un smartphone ce a debutat chiar in magazinul operatorului de telecomunicatii ca fiind un telefon destul de ieftin cu android 7.0 Nougat preinstalat.

In magazinul autohtonului smartphone-ul se regaseste gratuit la abonamentul RED 13 (13 euro pe luna, 2 GB trafic de date la nivel national si in roaming UE, NELIMITAT la minute si SMS-uri nationale si in roaming UE, 300 minute internationale pe mobil, 4G+ si Disney pe intreaga perioada contractuala, Zonga si HBO Go inclus pe 2 luni) sau la pretul de apoximativ 550 lei.

Vodafone Smart N8 contine procesorul MediaTek MT6737 quad-core tactat la 1.25 GHz, 1.5 GB de memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie, de pana la 32 de GB.

Camera foto principala este de 13 MP si dotata cu autofocus, flash dual-LED, iar camera foto secundara este de 5 MP.

Terminalul operatorului autohton reprezinta 8.6 mm grosime, 151 grame, are o baterie de 2.400 mAh si cum am mentionat mai sus ruleaza android-ul 7.0 Nougat.

Intr-adevar Smart N8 este un telefon fabricat de catre Alcatel, insa daca luam in calcul pretul acestuia si specificatiile hardware a fost apreciat corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *